28-letnemu Slovencu noge ujelo v motor čolna

Foto: Profimedia
Nesreča se je zgodila tri navtične milje od obale Umaga.
Oglej si celoten članek

Policisti v Umagu so obravnavali nesrečo na morju. 23. julija okoli 16.20 je prišlo do nesreče na čolnu, ki ga je upravljal 26-letni slovenski državljan. 

Misleč, da so vse osebe v gumijastem čolnu, je prižgal motor. V vodi pa je takrat še bil 28-letni slovenski državljan, čigar noge so se ujele v motor. Hudo poškodovanega moškega so prepeljali na zdravljenje v Izolo. 

Med preiskavo dogodka so policisti ugotovili, da je 26-letni moški dan pred nesrečo vplul v hrvaške teritorialne vode in se usidral na območju turističnega naselja brez opravljene mejne kontrole. Zaradi kršenja zakona o schengenskih mejah so mu izdali prekrškovni nalog. Sledi tudi kazenska ovadba zaradi prej omenjene nesreče. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.