290 kilometrov na uro po avtocesti

Foto: Žurnal24 divajnje, hitrost, prehitra vožnja
Neki Šved je na švicarski avtocesti kot kaže postavil nov rekord. Divjal je s hitrostjo 290 kilometrov na uro, obeta pa se mu več kot pol milijona evrov visoka kazen.
Oglej si celoten članek

Na zahodu Švice je Šved prižvižgal mimo radarja, ki je pokazal 290 kilometrov na uro. Policisti so se odpravili na lov in ujeli divjaka, ki je takoj ostal brez okrog 180 tisoč vrednega športnega mercedesa, čaka pa ga še sodnik za prekrške. Ta mu bo naložil kazen glede na Švedov finančni položaj; lahko mu odmeri tudi 700 tisoč evrov.

Ali je 37-letnik postavil švicarski rekord, policisti ne vedo, saj ne vodijo statistike, vendar kot pravijo, se ne spomnijo hitrejšega voznika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.