34-letno Slovenko posilila na izletniški ladjici

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenko sta člana posadke povabila na izletniško ladjo in naj bi jo tam posilila.
Oglej si celoten članek

Zadrska policija je podala kazensko ovadbo zoper dva moška, 51-letnega M. C. in 44-letnega K. Š. iz okolice Zadra. Moška sta člana posadke izletniške ladje, sumijo pa ju, da sta v začetku tedna na ladji, ki je bila privezana v zadrski luki blizu mostu, posilila 34-letno Slovenko. 

Včeraj zjutraj so ju privedli k državnemu tožilcu, ki je za oba predlagal preiskovalni zapor, sinoči pa ju je zaslišal preiskovalni sodnik Hrvoje Visković, poroča Slobodna Dalmacija.

Slovenka je posilstvo prijavila dan po dogodku v drugi (primorsko-goranski) policijski upravi, ko se je vračala domov. Trdi, da sta jo posilila zgoraj omenjena moška, ki ju je spoznala nekaj dni pred tem. Osumljena se branita, da je bil spolni odnos prostovoljen in sporazumen. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 16:24 27. Julij 2016.

    tako ji treba jas bi jo se zadavil kaj pa hodi na hrvasko kaj neve da so tam divjaki

  • 21:34 25. Julij 2016.

    Ameriško sodišče je v primeru Clinton - Lewinski ugotovilo, da oralno ni seksualni odnos...

  • 15:01 25. Julij 2016.

    ženska prvo skoristi užitek ,ker je to adrenalin ,po končanem randiju ji je pa žal ,nič novega pri ženskah

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.