50 mio. evrov tistemu, ki spreobrne hčerko

Foto: Shuttestock
Foto: Shuttestock
Bogataš iz Hongkonga moškemu, ki bi zapeljal njegovo hčerko, ki je lezbijka, za nagrado ponuja 50 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

"Vseeno mi je, ali je bogat ali reven. Pomembno je le, da je pošten in ljubezniv. Gigi je dobra ženska. Ceni svoje starše, je plemenita, ukvarja se s prostovoljstvom," izjavo Cecila Chaoa  povzema South China Morning Post.

76-letni bogataš, ki je obogatel s prodajo nepremičnin, se noče sprijazniti s tem, da je njegova 33-letna hči lezbijka. Še več – lani se je v Franciji poročila s svojo sopotnico, s katero je v zvezi že sedem let. 

Uradno svoje zveze homoseksualni pari v Hongkongu ne morejo skleniti, homoseksualnost so obravnavali kot kaznivo dejanje vse do leta 1991.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:39 24. Oktober 2013.

    Temu fotru pa očitno manjka nekaj koleščkov glavi ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.