51 potnikov v vozilu za šest ljudi

Policija v kitajski provinci Guizhou je v kombiju, namenjenemu šestim ljudem, naštela kar 51 potnikov.
Oglej si celoten članek

V kolikor se boste zjutraj pritoževali zaradi gneče na cesti ali gneče na mestnem avtobusu, vas lahko potolažimo: lahko bi bilo še huje.

Policija v kitajski provinci Guizhou je nedavno v kombiju, ki je namenjen šestim potnikom, odkrila 51 ljudi, delavcev, ki so jih peljali na gradbišče. Voznik kombija je policistom pojasnil, da na ta način pač prihranijo dragoceni čas. “Vsak dan vozim migrante na delo, malo se stisnejo, da bi na ta način prihranili čas,” je po pisanju Daily Maila povedal voznik.

Policistu se je kombi zdel sumljiv zato, ker se je s podvozjem skoraj dotikal vozišča. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.