56-letnik umoril nekaj dni starega sina

Foto: Profimedia
Policiji je sam pokazal, kam je vrgel novorojenega sina.
Oglej si celoten članek

56-letni moški iz okolice Mostarja je osumljen, da je umoril svojega nekaj dni starega sina; odvrgel ga je v prepad.

Izginotje novorojenčka, rojenega 2. septembra, je prijavil oče 27-letne porodnice, ki je bila iz porodnišnice izpuščena kot popolnoma zdrava, zdrav je bil tudi otrok, ki ga je povila.

Po pogovoru s policijo je oče otroka policiste odpeljal do mesta, kjer je skupaj z mamo umoril otroka.

"M. Š. je osumljen, da se je 6. septembra letos v popoldanskih urah po predhodnem pogovoru s soprogo odločil končati življenje svojega komaj rojenega otroka. Ko sta ga odpeljala iz porodnišnice v Mostarju, je moški zaustavil svoje vozilo v bližini Mostarja in košaro, v kateri je bil dojenček, vrgel v prepad ob cesti. Zaradi poškodb, ki jih je otrok utrpel pri padcu, je umrl," so sporočili iz pristojnega tožilstva.

Mrtvega otroka so policisti našli v sredo.

Zakonca že imata tri mladoletne otroke, ki jima jih je pristojni Center za socialno delo po dogodku odvzel. O njihovi nadalnji usodi bodo odločili v roku dveh mesecev.

Moški, ki je roko položil na svojega komaj rojenega otroka, je v priporu, mamo so po zaslišanju izpustili.

S helikopterjem v Ljubljano V sanitarijah našli novorojenčka

Stiske mater "Detomor je dejanje, ob katerem obmolknemo"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.