560 kvadratov čistega luksuza

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kosovski zdomec je v Đakovici zgradil hišo, ki izstopa že po zunanjosti. Zgrajena je po vzoru bele hiše. Luksuz dopolnjujejo dragi avtomobili v garaži.
Oglej si celoten članek

Hiša v Đakovici je v lasti milijonarja Keneda Frokaja. Na zunanjem delu jo krasi 16 antičnih stebrov, razobešene so štiri zastave: Albanije, Kosova, Švice in ZDA. V notranjosti je postavljeno pozlačeno pohištvo, kipi grških in rimskih bogov iz marmorja, celo preslikani detajl iz Sikstinske kapele.

Foto: Youtube Hiša na Kosovu

Vila se razprostira na 550 kvadratnih metrih, v glavnem je zgrajena iz marmorja, podobo pa zaokrožajo dragi avtomobili, med drugim tudi lamborghini.

Kosovski portal Bota sot je objavil prispevek o lastniku vile, ki že dolga leta živi in dela v Švici. Domov na Kosovo se vrača le občasno.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 22:31 1. Oktober 2016.

    Srbi so edini naši bratje, ki so se borili proti tej osmanski islamistični vehabistični zalegi.<br />Pravi slovani!

  • 22:29 1. Oktober 2016.

    Dzakovica je Kosovo in Kosovo je Srbija, Kosovo je še vedno po jurisdikciji pod upravljanjem države Srbije in za kakršnokoli …

  • 08:35 29. September 2016.

    Prekopiran članek iz srbskih medijev, za katere je seveda Djakovica center Srbije in ne Kosova.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.