80 moških streljalo na mimoidoče

Foto: Žurnal24 Obračuni med tolpami so v Mehiki zelo pogosti. (Foto: Reuters)
Mehiška policija je sporočila, da je 80 oboroženih moških streljalo na mimoidoče v mestu Maycoba in pri tem ubilo štiri ljudi.
Oglej si celoten članek

Abel Murrieta iz mehiške države Sonora je dejal, da so se oboroženi moški pripeljali v 15 kombijih, odprli vrata in začeli streljati po ulici.

Moški, ki so sicer člani organiziranih kriminalnih združb, so tamkajšnje prebivalce terorizirali kar pet ur.

Trupli viseli čez ograjo mostu
V osrednjem delu države Morelos pa so policisti našli trupla dveh moških, ki sta visela čez ograjo mostu v mestu Cuernavaca.

Napadi organiziranih tolp so v Mehiki zelo pogosti. Večinoma gre za kriminalne združbe, ki se ukvarjajo z preprodajanjem mamil.

Mehika je namreč ena ključnih kokainskih poti iz Južne Amerike in ena glavnih proizvajalk marihuane in kokaina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.