83-letni voditelj priznal zlorabe

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji televizijski in radijski voditelj britanske medijske hiše BBC Stuart Hall je priznal krivdo za spolne napade na 13 deklic, starih med 9 in 17 let, poroča nemška tiskovna agencija dpa
Oglej si celoten članek

83-letni Stuart Hall je le eden izmed voditeljev BBC, vpletenih v desetletja trajajoč pedofilski škandal.

Hall je krivdo za dogodke, ki so se zgodili med leti 1967 in 1985, priznal že aprila, vendar je priznanje postalo javno šele danes. Sodišče mu bo kazen izreklo junija.

Hall, ki je na Otoku zelo dobro poznan, je bil aretiran decembra lani, na začetku pa je vse obtožbe zanikal. Takrat je zanikal tudi obtožbe treh drugih napadov in posilstva. Na podlagi teh obtožb ga zaenkrat ne bodo preganjali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.