9. marca Applova ura, ki bo lahko odklenila avtomobil?

Foto: EPA Apple ura Foto: Apple Applova pametna ura Foto: Apple Applova pametna ura Foto: Apple Applova pametna ura
Šef Appla Tim Cook, ki že nosi belo uro, za 9. marec napoveduje poseben dogodek v San Franciscu, kjer bodo morda najavili začetek prodaje novega produkta.
Oglej si celoten članek

Tim Cook je spregovoril za Telegraph. Šef Appla pravi, da bo ura izjemno točna, dopušča odstopanja do 50 milisekund.

Baterija v uri bo zdržala brez polnjenja ves dan, polnila pa se bo hitreje od iphona. Apple je svojo pametno uro predstavil že lani, v San Franciscu pa bodo morda razkrili začetek prodaje. Cook je prepričan, da bo pametna ura za ljudi zanimiva zaradi povezave in brskanja po internetu, omogočala bo povezljivost z drugimi napravami, ki jih uporabljamo v vsakodnevnem življenju, kasneje pa bodo razkrili še druge prednosti.

Ena od funkcij ure bo med drugim tudi možnost odklepanja in zaklepanja vozila. Cook je celo prepričan, da lahko njihova ura zamenja avtomobilske ključe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.