90.000 evrov mu je "padlo" v reko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nek avstrijski bančni uslužbenec imel nenavaden pripetljaj: v reko mu je padlo 90.000 evrov, našli pa so jih le 3.000.
Oglej si celoten članek

Uslužbenec je denar 7. maja v vrečah iz bančne podružnice prevažal v poslovalnico v Radstadtu. Počila je pnevmatika in med tem ko jo je menjal, je denar postavil na strm breg ob reki. Ko je končal z menjavo, je opazil, da so se vreče z denarjem odkotalile v reko.

Vsaj tako trdi zdaj že nekdanji uslužbenec banke. Odpustili so ga, ker je kršil postopke pri prevozu denarja – peljal ga je namreč kar z osebnim avtomobilom. Nobena priča ni mogla potrditi njegove zgodbe, ki je precej nenavadna, a kriminalistične preiskave niso sprožili.

Tudi po tem ne, ko so policisti, gasilci in gorska reševalna služba med obširnim iskanjem v reki našli le 3.000 evrov.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:32 2. Junij 2013.

    Za moje pojme je denar ukraden. 3 tisoč evrov pa je kr tako vrgel v reko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.