Abramovič kupuje na Hrvaškem

Foto: Žurnal24 abramovic_man_action_main
Ruski milijarder Roman Abramovič naj bi pokazal zanimanje za nakup zemlje v dalmatinskem zaledju, je objavila Slobodna Dalmacija.
Oglej si celoten članek

Milijarder Roman Abramovič je s svojimi jahtami pogost gost jadranske obale in hrvaških otokov. Hrvaška naj bi ga celo tako zelo navdušila, da naj bi se odločil za nakup zemlje v Dalmaciji.

Nakup sicer ni za počitniške potrebe, pač pa je povezan s poslovanjem milijarderja. Glede na informacije splitskega dnevnika naj bi namreč na kupljenih zemljiščih zgradil avtomatske bencinske črpalke, poleg tega pa naj bi razmišljal tudi o restavracijah in prodajalnah. Govori se celo o zabaviščnih parkih in diskotekah.

Glede na informacije Slobodne Dalmacije si posredniki za trgovanje z nepremičninami v spremstvu ruskega menedžerja že ogledujejo parcele okrog mest Šestanovac, Zadvarje in Zagvozda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.