Letalu Air France nad Atlantikom razpadel motor

Foto: Twitter Uničen letalski motor na letu Air France Foto: Twitter Uničen letalski motor na letu Air France Foto: Twitter Uničen letalski motor na letu Air France
Na letu od Pariza do Los Angelesa so bili potniki šokirani. Sodeč po fotografijah in videih, ki so jih posneli, upravičeno.
Oglej si celoten članek

Potniško letalo letalske družbe Air France namenjeno iz Pariza v Los Angeles je imelo med letom težave. Nad Atlantikom se je razpadel motor. Pilot je prekinil let in varno pristal v Kanadi. Nobeden od potnikov ni bil poškodovan.

Potniki na letalu so na socialnih omrežjih delili izkušnjo in zapisali, da je bilo najprej slišati glasen pok, sledilo je močno tresenje. Fotografije, ki so jih objavili ob sporočilih, razkrivajo kako uničen je motor. Na srečo je pilot varno pristal v Goose Bayju. Iz Air Francea so sporočili, da so vsi potniki na letu AF66 na varnem in da dogodek preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:10 4. Januar 2018.

    V motor priletel kos ledu odlomljen od ohišja motorja ali pa udarec kontravetra ! Isto kot Francu pred 5 leti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.