Američane spet zamedlo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Odpovedani so številni javni prevozi in letalski poleti, kljub močnemu snežnemu Foto: Žurnal24 Njujorčani pričakujejo do 25 centimetrov snega. Madison Square Garden, New York. Foto: Žurnal24 Na cestah so pristojne službe, snežni plugi, posipalci soli. Boston, Massachuset Foto: Žurnal24 Večji del juga države že drugi dan ostaja ujet v snegu in ledu. Foto: Žurnal24 Snežni vihar prekril severovzhod ZDA. V New Yorku je zapadlo več kot 22 centimet Foto: Žurnal24 V New Yorku izredne razmere. Župan Bloomberg obljubil, da ne bo ponovil napak, k Foto: Žurnal24 Letališče La Guardia, New York. Odpovedali so najmanj 650 letov, na letališču F. Foto: Žurnal24 Zaradi snežnega meteža je odpovedanih več sto letov in tudi prevozov z vlaki. B Foto: Žurnal24 Hoboken, New Jersey. Foto: Žurnal24 Hoboken, New Jersey. Foto: Žurnal24 Hoboken, New Jersey. Foto: Žurnal24 Great Neck, New York. Foto: Žurnal24 Great Neck, New York. Foto: Žurnal24 Somerville, Massachusetts.
V ZDA že drugi snežni vihar. Sneženje, ki je ohromilo večji del juga, po dveh dneh doseglo severovzhod države. Odpovedani številni leti in prevozi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.