Američanka rodila 6,23 kg težkega otroka

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brez protibolečinskih tablet in carskega reza je ameriška mati rodila več kot šestkilogramskega otroka. Dojenček pa ima že brata, ki ob rojstvu tudi ni bil najlažji - tehtal je skoraj 5,5 kilograma.
Oglej si celoten članek

Kot je dejala Kendall Stewardson iz Misurija, se ji ni zdelo, da bi bil otrok tako težak. 6,23-kilogramski sin Asher je na svet prišel povsem zdrav.

Pred porodom niso predvidevali, da bo otrok tako težak. Celo po porodu so se o tem prepričali šele, ko so novorojenca položili na tehtnico, piše Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.