Androidi nas napadajo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Mobilna pomlad. Pri operaterjih smo preverili, kateri mobilniki prihajajo.
Oglej si celoten članek

Napovedi. Dvojedrni LG optimus 2X, Samsungov nexus S, sony ericsson arc, HTC desire S, nokii C7 in E7. To so mobilniki, ki bodo kmalu (praviloma še to pomlad) vstopili na naš trg, pravijo pri operaterjih.

Med njimi pa ni niti enega Dellovega mobilnika – neuradno smo izvedeli, da se jim z operaterji ni uspelo dogovoriti o sodelovanju. Sicer pa smo na svetovnem kongresu mobilne telefonije (WMC) v Barceloni videli Dellov windows phone (WP) – model venue pro, ki nas je z delovanjem precej očaral.

Na večini od omenjenih mobilnikov je naložen Googlov operacijski sistem Android, če pa želite kakšnega z operacijskim sistemom WP, boste morali še malo počakati. Če boste čakali nekoliko dlje, pa si boste lahko v drugi polovici leta privoščili celo prvo nokio WP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.