"Angela je želela še"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ivo Sanader zanikal, da bi ga v odstop s premierskega položaja prisilila nemška kanclerka. Prav nasprotno: prepričevala naj bi ga celo, naj ostane na položaju.
Oglej si celoten članek

Nekdanji hrvaški premier Ivo Sanader je prek svojega odvetnika zanikal, da naj bi ga v odstop s položaja predsednika hrvaške vlade leta 2009 prisilila nemška kanclerka Angela Merkel, kot je poročal HTV.

Zgodilo naj bi se ravno nasprotno: v telefonskem pogovoru 1. julija 2009 naj bi Merklova Sanaderja celo prepričevala, naj se drži premierskega stolčka. Telefonski pogovor naj bi imel priče.

Sanader je sicer še naprej v priporu v Zagrebu, osumljen je zlorabe položaja in korupcije v šestih primerih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:00 24. Avgust 2011.

    "Angela je želela še"<br /><br />bravo Žurnal za ta naslov! Z vsemi sredstvi je reba ja, tako je prav...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.