Angela Merkel prejela sumljiv paket

Foto: EPA
Foto: EPA
Urad nemške kanclerke je danes obkrožen s številnimi policisti in pirotehniki. Strah zaradi sumljive pošiljke.
Oglej si celoten članek

Pred uradom nemške kanclerke Angele Merkel so se to jutro znašli štirje sumljivi paketi, kar so sprva opazili njeni varnostniki, ki so o najdbi obvestili policijo, poroča agencija Reuters.

Pred uradom, okrog njega in v samih prostorih so zdaj predstavniki varnostnih služb, policije, poklicali so tudi strokovnjake pirotehnike, ki preiskujejo vsebino štirih rumenih poštnih paketov.

Ali je bla Angela Merkel v času, ko so neznanci pred njenim uradom pustili sumljive pakete v stavbi, še ni znano. Iz nemške vlade, ki naj bi se danes prvič v novem letu sestala na sestanku, še ni komentarjev.

Več sledi… 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:30 8. Januar 2016.

    isto žleht je in pametna ko radip kot pokojna margareta thacher-klicali jo ho,ho the which is dead

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.