Antonijo sedaj spet iščejo

Foto: Ivica Galović / Pixsell
Foto: Ivica Galović / Pixsell
Hrvaška policija je po 40 dneh prekinila iskanje Antonije Bilć, ki naj bi jo posilil in umoril Dragan Paravinja, so danee poročali hrvaški mediji, popoldan pa je policija potrdila, da vendarle nadaljujejo z iskanjem pogrešanega dekleta in da so preiskavo prekinili le za en dan.
Oglej si celoten članek

Sedemnajstletno Antonijo Bilić so nazadnje videli 7. junija. S terena so včeraj odpoklicali več deset policistov, gasilcev in reševalcev, ki so jo še iskali.

Kljub temu to ne pomeni, da je iskanje povsem prekinjeno, poudarjajo na policiji. Ustavili so preiskovanje na terenu, posvetili se bodo preiskovanju novih informacij, vendar so za zdaj možnosti izčrpali.

Na terenu 30 policistov

Šibeniško-kninska policijska uprava je tako potrdila, da so danes vendarle nadaljevali z iskalno akcijo na območju ob cesti Oklaj-Vrbnik med Drnišem in Kninom, na terenu pa je okoli 30 policistov.  Iskanje dekleta so prekinili le v nedeljo, je še pojasnila tiskovna predstavnica policije Marica Kosor, šlo pa naj bi za tehnične razloge.

Paravinja morda na Hrvaško že ta teden

Paravinja je med tem še vedno v priporu v Bosni in Hercegovini, kjer ga je sodišče pretekli teden obsodilo na na dve leti in devet mesecev zaporne kazni zaradi poskusa posilstva.

Po pisanju hrvaških medijev pa naj bi ga do konca tedna začasno izročili Hrvaški. 43-letnik je sprva priznal, da jo je posilil in umoril, celo povedal je, kje naj bi odvrgel njeno truplo. Kasneje je svoje izjave umaknil in dejal, da je vse to povedal le, ker so ga med zasliševanjem pretepali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.