Apple bo razkril skrivnosti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Eden najtežje pričakovanih dogodkov leta se bo zgodil 9. septembra.
Oglej si celoten članek

Apple je za ta dan napovedal, da bo predstavil novosti v svoji ponudbi. Kot običajno, uradno tudi tokrat nočejo ničesar povedati, o produktih, ki jih nameravajo predstaviti, kar vsakokrat sproži različna ugibanja.

Tokrat ugibajo, kaj pomeni lokacija predstavitve. Ta bo v večji dvorani, kot so bili dogodki v zadnjih letih, hkrati pa je povezana z  Jobsom in predstavitvijo prvih macintoshev. Po mnenju nekaterih to nakazuje, da bodo predstavili kakšno posebno veliko novost.

Nova generacija Iphona in pametna ura?

V tehnološki javnosti se sicer že več mesecev pojavljajo ugibanja, da bo Apple na zdaj tudi uradno sklicanem septembrskem dogodku predstavil novo generacijo svojega pametnega mobilnega telefona Iphone - Iphone 6 naj bi v primerjavi s predhodniki imel večji zaslon - ter tudi že dolgo pričakovano pametno uro Iwatch.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.