Aretirali 12 domnevnih teroristov

Foto: Žurnal24 Aretirani Somalijci so stari med 19 in 48 let. Šest jih je živelo v Rotterdamu,
Nizozemska policija je v v pristaniškem mestu Rotterdam aretirala 12 Somalijcev zaradi suma načrtovanja terorističnega napada.
Oglej si celoten članek

Dvanajsterico so aretirali v petek pozno zvečer, potem ko so dobili obvestilo nizozemske obveševalne službe AIVID. "V sporočilu je bilo zapisano, da Somaliciji na Nizozemskem v kratkem načrtujejo teroristični napad,“ so sporočili z nizozemskega tožilstva.

Preiskali so neko trgovino in štiri hiše v Rotterdamu, dve motelski sobi v Gilze-Rijenu in vas na jugu države. Med preiskavo niso našli ne orožja ne eksploziva. Šest od aretiranih moških živi v Rotterdamu, pet jih nima stalnega prebivališča, eden pa je državljan Danske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.