Aretirali moškega, ki je žensko skoraj porinil pod avtobus

Foto: EPA Britanska policija
To je moški zaradi katerega je avtobus skoraj povozil žensko.
Oglej si celoten članek

Ker britanska policija s preiskavo ni mogla ugotoviti storilca, je v začetku tedna, tri mesece po dogodku, objavila posnetek varnostnih kamer in za pomoč prosila javnost.

Poteza se je izkazala za pravo, saj so kmalu po tem, ko je posnetek zakrožil v javnosti, prijeli moškega. Aretirani Eric Bellquist je milijonar, ki služi z investicijskim bančništvom.

A njegovi odvetniki trdijo, da ima Bellquist neizpodbitne dokaze, da je bil v času napada v Združenih državah.

Svet Tekač žensko porinil pod avtobus Nesrečna 33-letna ženska, ki se je znašla na poti Bellquistovi poti, medtem ko je tekel prek mosta Putney v Londonu, je preživela le zaradi prisebnosti voznika avtobusa.

Bellquista so danes aretirali, a so ga izpustili na prostost do konca preiskave.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:12 12. Avgust 2017.

    saj jo je porinil, zakaj skoraj?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.