Asadov nečak človeka ustrelil, ker ga je prehitel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Siriji so aretirali predsednikovega nečaka, ki je ustrelil visokega oficirja le zato, ker ga je prehitel.
Oglej si celoten članek

Tako imenovani zlati deček Sulejman Hilal al Asad je bil aretiran in predan pristojnim organom, je po poročanju Jutarnjega lista sporočila sirijska tiskovna agencija.

Nečak predsednika Bašarja al Asada je osumljen, da je ustrelil polkovnika sirijskega vojnega letalstva Hasana al Šejka, potem ko si ga je ta prejšnji četrtek drznil prehiteti na cesti v Latakiji.

Zaradi umora je v soboto več kot tisoč ljudi protestiralo in zahtevalo kaznovanje storilca, ki je bil takrat še vedno na prostosti. 

Otroci priče umora

Mladi Asad je polkovnika, ki ga je prehitel, sledil, ga prehitel in z avtom zapeljal pred njega, tako da je moral ustaviti, potem pa izstopil in ga ustrelil. V avtu so bili poleg polkovnika tudi njegovi otroci, ki so bili priče umora.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:42 11. Avgust 2015.

    Tudi mene je en kreten, v BMW-ju , pred več leti prehitel, ker sem jaz najprej njega.<br />Ni prenesel, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.