Avstrija terorista obsodila na dosmrtno ječo

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
27-letnega moškega deželno sodišče v Avstriji do smrti pošilja v zapor. Prijeli so ga v centru za azilante.
Oglej si celoten članek

Deželno sodišče v avstrijskem Kremsu v Spodnji Avstriji je terorističnega obtoženca, domnevnega člana Hamasa, včeraj obsodilo na dosmrtno ječo. 27-letnika iz Palestine je sodišče spoznalo krivega terorističnih dejanj, članstva v teroristični organizaciji ter poskusa umorov v Izraelu. Obsojeni je že napovedal pritožbo.

Kot poroča avstrijska tiskovna agencija APA, je sodišče obtoženca spoznalo krivega po vseh točkah obtožnice.

27-letnika so pred letom dni prijeli v centru za azilante na severozahodu avstrijske dežele Spodnja Avstrija. V centru za azilante je prek svetovnega spleta pozival moške k izvedbi atentatov v Jeruzalemu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:44 26. Julij 2017.

    Še prenizka kazen.

  • 09:55 25. Julij 2017.

    Trenutno opevana terosristka, 16 letno- baje snajperistko, katero so ujeli v Siriji, se vsa skesan ,z otroci pod pajsko trese …

  • 09:53 25. Julij 2017.

    Sedaj bodo skočili v luft podporniki Palestincev pri nas...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.