Avto parkiral skozi zid

Foto: Žurnal24 (Foto: Daily Mail)
V sedmem nadstropju parkirne hiše v Oklahomi je skozi zid obvisel mercedes.
Oglej si celoten članek

V parkirni hiši v ameriškem mestu Tulsa je prišlo do nenavadne nesreče. 67-letnemu vozniku mercedesa se je pri parkiranju zataknila noga med pedaloma za plin in zavoro. Avtomobil je dobesedno izstrelilo, pri tem pa je imel toliko hitrosti, da je prebil zunanji zid stavbe.

Na pločnik se je usul beton, ki je poškodoval parkirane avtomobile. Voznik se pri neobičajni nesreči ni poškodoval, nastala je le materialna škoda.

Očividci, ki so bili priča glasnemu poku, so bili presenečeni. "Vse sem videl v živo. To je najbolj nora stvar, kar sem jih videl. Močno je počilo, vsi smo pogledali navzgor in videli, kako avtomobil leze skozi zid," je povedal eden od njih.

Gasilci so avtomobil uspeli povleči nazaj v parkirno hišo, saj zadnja kolesa niso bila zunaj stavbe. Luknjo na stavbi so začasno prekrili z lesom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.