Avto s truplom več kot mesec dni pod ledom

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
V Gospiću so iz reke po več kot mesecu dni le lahko potegnili avtomobil, v katerem so našli truplo.
Oglej si celoten članek

Tamkajšnja policija je sporočila, da postopek identifikacije pokojnika ali pokojnice še traja. Zaenkrat ni znano niti to, ali je bila v avtomobilu ženska ali moški. Od nesreče je namreč minilo že več kot mesec dni, zaradi česar je truplo v slabem stanju. 

"Že pred časom smo bili s strani ribičev obveščeni, da naj bi bil v reki avtomobil. Ker je bila reka več kot mesec dni zaledenela, mi pa nismo imeli naloga s strani katerekoli službe, da bi preverili navedbe ribičev," je dejal vodja tamkajšnje gorske reševalne službe Josip Brozičević.

Neuradno naj bi bil v avtomobilu starejši moški, ki ga pogrešajo štiri mesece, poroča portal 24sata. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:35 21. Februar 2017.

    Ravno včeraj je bil članek na HR o izginotju tega gospoda iz Splita , ki je šel na obisk sinu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.