Avtobus z otroki v prepad

Foto: Žurnal24 V nesreči je umrlo najmanj 39 otrok. (Slika je simbolična.)
V Indiji se je na zahodu države zgodila huda prometna nesreča, ko je v reko zgrmel avtobus, ki je prevažal otroke. Po prvih podatkih je umrlo najmanj 39 ljudi.
Oglej si celoten članek

Med žrtvami je največ otrok, ki so se z avtobusom peljali v šolo v mesto Baroda. Avtobus je med vožnjo po slabo zavarovani cesti na goratem območju zgrmel v eno od največjih indijskih rek Narmada. Lokalnim oblastem je uspelo rešiti štiri otroke. 

Po mnenju prič je bil za nesrečo kriv voznik avtobusa, ki je zaradi prehitre vožnje izgubil nadzor nad vozilom. Sicer pa so tovrstne nesreče v Indiji pogoste in vsako leto zahtevajo na tisoče življenj. Med glavnimi vzroki so predvsem slabo zavarovane in vzdrževane ceste ter hitra in neprevidna vožnja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.