Avtobus zapeljal med ljudi

Foto: Žurnal24 Avtobus je zapeljal v ljudi. (Foto: Epa)
Drveči avtobus je danes na trgu v središču švedske prestolnice trčil v gručo ljudi in jih šest ranil, od tega pet huje.
Oglej si celoten članek

Hkrati je na trgu zavladala panika. Ljudje so se na trgu zbrali, da bi spremljali Stockholmski maraton.

Po navedbah tiskovnega predstavnika švedske policije Stefana Fardigsa je avtobus vozniku, ko je speljal, ušel izpod nadzora. Zakaj naj bi se to zgodilo, še ni znano.

Po poročanju nemške tiskovne agencije dpa naj bi bil huje ranjen tudi voznik avtobusa. Avtobus bi se moral ustaviti na eni od postaj v središču švedske prestolnice, a se to ni zgodilo.

Namesto tega je nenadzorovano zdrvel po stopnicah na zelo obiskan trg. Že na stopnicah naj bi trčil v enega od peščev. Mediji so tudi poročali, da naj bi avtobus na svoji nenadzorovani poti prevozil otroški voziček, a naj bi bil otrok v njem nepoškodovan.

 

Foto: Žurnal24 stockholm avtobus
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.