Babica, senzacija na Facebooku

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Stara je 93 let, njen neverjetni podvig se na spletnih omrežjih širi kot požar.
Oglej si celoten članek

Irma je stara 93 let; visoka starost je ne ovira, da ne bi odpotovala v Kenijo, kjer bo opravljala prostovoljno delo v eni izmed tamkajšnjih sirotišnic.

Zgodbo devetdesetletnice je na Facebooku delila njena vnukinja Elisa Coltro, ki je pripisala: "To je moja babica Irma, mlada duša pri 93-tih letih, ki je sinoči odpotovala v Kenijo, v vas, kjer bodo nanjo lepo pazili. V sirotišnici."

Vnukinja je pripisala, da je babica Irma živi dokaz za to, da je življenje potrebno živeti, ne le preživeti.

V manj kot dveh dneh je bila objava deljena več kot sedemtisočkrat, zbrala je na tisoče navdušenih komentarjev. Italijanski tisk je pograbil zgodbo o babici; mediji so zapisali, da je pri 26-tih letih ostala vdova in sama vzgojila tri otroke.

Že dlje časa podpira sirotišnico v Keniji, ki jo je ustanovil misionar iz Italije. Odločila se je, da bo v spremstvu hčerke v sirotišnici preživela nekaj tednov in pomagala kot prostovoljka.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:28 24. Februar 2018.

    A veš, da si kreten - to tudi izkazuješ s svojo sliko!

  • 20:52 23. Februar 2018.

    Seveda gre lahko v Afriko brez skrbi,sej jo itak ne bojo požrl,kdo pa je tko staro meso??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.