Bardotova: Putin je "idealen predsednik"

Foto: Reuters/arhiv
Foto: Reuters/arhiv
Francoska igralka in seks simbol 60. let prejšnjega stoletja Brigitte Bardot je podprla kandidatko za francosko predsednico Marine Le Pen, sicer vodjo skrajne desničarske stranke. Goreča nasprotnica priseljevanja za "idealnega predsednika" označuje Vladimirja Putina.
Oglej si celoten članek

"Naredil je več za pravice živali kot katerikoli naš predsednik," pravi Bardotova. Same lepe besede je našla tudi za Le Penovo. Kot pravi, ima ta najboljše ideje, "v primerjavi s tistimi od drugih dveh klovnov". Pri tem ima v mislih njena protikandidata Françoisa Hollanda and Nicolasa Sarkozyja.

Čeprav je 77-letna igralka leta 2007 na predsedniških volitvah podprla Sarkozyja, ji danes še na misel ne pride, da bi ga spet podprla. Kot pravi, Sarkozyja enostavno ne more prenesti. Dobrega mnenja nima niti o Hollandu: "Francije ne more voditi mož, ki se imenuje 'Hollande' (Holadinja oziroma Nizozemska, op. a.). To ni mogoče. To bi bilo tako, kot če bi imeli predsednika z imenom 'Nemčija'," je razložila za Nice Matin.

Le Penova je po Brigittinem mnenju nekaj posebnega, saj je uspela "rehabilitirati ugled Nacionalne fronte". "Ta nova 'La Penina različica' francoske skrajne desnice ni niti fašistična niti nacistična," je povedala Bardotova. Pri kandidatki zelo ceni tudi to, da ostro nasprotuje zagotavljanju posebne hrane za muslimane in jude, halal in košer.

Tako za halal kot za košer hrano je treba žival zaklati tako, da ji prerežejo vrat, prej pa je ne smejo omamiti, da bi zmanjšali njeno trpljenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:24 22. April 2012.

    no, tole so pa "globoke" misli igralke...<br />Še dobro, da je nihče ne jemlje resno.

  • 09:52 21. April 2012.

    Sarkozi...končaj ji misli ,pa kar stresi ji v usta

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.