Tudi BBC poroča o požigu Melaniinega kipa v Sloveniji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Beli hiši se na dogodek niso odzvali.
Oglej si celoten članek

Celo BBC in Reuters poročata o požigu lesene skulpture ameriške prve dame v okolici Sevnice. Nepridipravi so skulpturo sicer požgali 4. julija, na dan neodvisnosti v ZDA.

Leseno skulpturo Melanie Trump so že umaknili, policisti pa zadevo preiskujejo. V Beli hiši se na dogodek niso odzvali, poroča BBC. 

"Skulptura gospe Trump, ki je le malo podobna prvi dami ZDA, je bila izklesana iz drevesnega debla na obrobju Sevnice, njenega rojstnega mesta v osrednji Sloveniji. Prva dama nosi moder plašč, podoben tistemu, ki ga je nosila na inavguraciji svojega moža. Skulptura je že na začetku sprožila precej polemik. Nekateri prebivalci so kip označili za "sramoto", češ, da je bolj podoben glavni junakinji iz risanke Smrkci, Smrketi," so zapisali novinarji BBC.

dezurni@zurnal24.si

Magazin Melania Trump: Ob tem razodetju mnogi ostali odprtih ust

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:02 9. Julij 2020.

    Da, res primitivno.

  • 15:00 9. Julij 2020.

    res butasto teslo to postavi, da straši vrane !

  • 11:50 9. Julij 2020.

    Bedasta blamaža. Jebe se njej za Slovenijo in slovenske klečeplazce

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.