Belgijska policija išče še enega napadalca

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski Le Monde in belgijska televizija RTBF sta objavila, da je v napadu na podzemno železnico v Bruslju sodeloval še en napadalec. Posnele naj bi ga nadzorne kamere, moški naj bi s seboj nosil veliko torbo.
Oglej si celoten članek

Moški z veliko tobro, ki so ga posnele nadzorne kamere v podzemni železnici, bi lahko bila druga oseba, ki jo išče belgijska policija, poleg moškega v beli jakni in s črnim klobukom, ki se vidi na posnetkih nadzornih kamer na letališču Zaventem.

Doslej je veljalo, da je v napadu na podzemno železnico sodeloval le Khalid el- Bakraoui, zdaj pa se zdi, da je imel še vsaj enega pomočnika. Belgijska policija v zvezi s preiskavo ne daje informacij, potrdili so le, da iščejo še enega potencialnega napadalca s podzemne železnice.

Informacije o napadalcih so si do tega trenutka še precej nasprotujoče; potrjeno je, da sta kot terorista identificirana brata Bakroui. Eden od njiju se je razstrelil na letališču, drugi na podzemni železnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.