Berlin: panika zaradi tarantele

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na glavni berlinski železniški postaji je tarantela, ki je prilezla iz torbe na vlaku, v beg pognala tamkajšnje uslužbence.
Oglej si celoten članek

Tiskovni predstavnik berlinske policije je dejal, da je 20-letni Nemec torbo pozabil na vlaku, potem ko je prišel z berlinskega letališča. V Nemčijo se je namreč skupaj s pajkom vrnil iz potovanja po Maliju in Mozambiku.

Ko je Nemec prišel po torbo na oddelek najdene prtljage in jo odprl, da bi dokazal, da je res njegova, je iz nje prilezla tarantela.

Tiskovni predstavnik je dejal, da je bil pajek strupen. Kljub paniki med tamkajšnjimi uslužbenci so ga policisti ujeli in predali strokovnjakom za živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:01 11. Avgust 2011.

    Zaradi take fotografije na naslovnici vas lahko kdo, ki ima aranhofobijo toži!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.