Berlusconi za eno leto v zapor

Foto: EPA
Foto: EPA
Berlusconi zaradi objave prisluhov obsojen na leto dni zapora. Gre za prvo od treh razsodb.
Oglej si celoten članek

Sodišče v Milanu je danes nekdanjega italijanskega premiera Silvia Berlusconija obsodilo na leto dni zaporne kazni zaradi njegove vloge pri sporni objavi prepisov telefonskih pogovorov leta 2005 v enem od časnikov, ki so del njegovega medijskega imperija, poročajo tuje tiskovne agencije.

Gre za prvo razsodbo od treh, ki jih ta mesec pričakuje Berlusconi. Drugi dve zadevata prizivni postopek v primeru domnevne davčne utaje in postopek na prvi stopnji zaradi domnevnega plačila za spolne odnose mladoletni prostitutki. Berlusconi se na današnjo razsodbo lahko pritoži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:22 7. Marec 2013.

    Hja, potem bi moral janković najmanj za sto let sedet. če že ne zaradi drugega, potem VSAJ zaradi Stožic!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.