Berlusconijeva Ruby se je oglasila

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Lomilka src" Ruby, okoli katere se vrti eno od sojenj nekdanjemu italijanskemu premieru Silviu Berlusconiju, je za kratek čas izginila.
Oglej si celoten članek

19-letna Maročanka, s katero naj bi imel Berlusconi plačane spolne odnose, ko je bila še mladoletna, bi morala v ponedeljek na strani obrambe pričati na sodišču v Milanu, a je ni bilo.

Sodnica Giulia Turri je Ruby zato izdala ponovno vabilo za pričanje na sodišču, tokrat za prihodnji ponedeljek 17. decembra, obenem pa policiji naročila, naj jo poišče.

"Njen mobitel je izključen, preko sms sporočila mi je sporočila, da je v tujini. Ne vem, kdaj se vrača," je bilo vse, kar je znala povedati Rubyjina odvetnica Paola Boccardi, ki pa je medtem od svoje stranke izvedela, da je skupaj s svojim partnerjem Luco Rissom, s katerim ima hčerko, v Mehiki in se vrne naslednji mesec. Zelo ji je žal, a 17. decembra je ne bo na pričanje, je še dodala odvetnica.

Milanska tožilka Ilda Boccassini je zaradi Rubyjinega izginotja medtem danes ostro kritizirala Berlusconijeve odvetnike. "To je strategija, kako zavleči proces, tako da bi Berlusconi zdržal do volilne kampanje," je menila.

Tudi politični opazovalci menijo, da Berlusconi upa, da sodbe v procesu Ruby ne bo pred prihajajočimi parlamentarnimi volitvami, na katerih se namerava znova potegovati za položaj premiera. Morebitna obsodba bi namreč lahko še dodatno škodila njegovemu že tako okrnjenemu ugledu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.