Bi študirali marihuano? Pojdite v Kanado!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kolidž v kanadski provinci New Brunswick pripravlja program gojenja marihuane, v okviru katerega se bodo študentje usposabljali za delo z lokalnimi podjetji, ki proizvajajo drogo iz konoplje.
Oglej si celoten članek

Podrobnosti programa sicer še niso znane, so pa v College Communautaire du Nouveau-Brunswick, kjer ga bodo izvajali, napovedali, da bodo program razpisali v prihodnjem študijskem letu.

Uporaba marihuane za medicinske namene je v Kanadi sicer že sedaj legalna, razmišljajo pa tudi, da bi dekriminalizirali in legalizirali uporabo marihuane nasploh.  
Avgusta so lokalne oblasti v New Brunswicku investirale v podjetje, ki proizvaja marihuano v medicinske namene ter tako ustvarile 208 novih delovnih mest v regiji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:55 5. Oktober 2016.

    Katastrofalen članek, poln napačnih terminov. Katastrofa res!

  • 15:55 5. Oktober 2016.

    jezus kristus :)<br /><br />http://prntscr.com/cq4y9d

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.