Bizaren posnetek: Vučić pozdravlja gole stene, Orban vidno začuden

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Vučić pozdravlja ... prazno železniško postajo? Orban vidno presenečen.
Oglej si celoten članek

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je 19. marca v spremstvu Viktorja Orbana obeležil začetek obratovanje nove hitre železnice Beograd-Novi Sad. Odsek železnice Beograd-Novi Sad bo del večje, mednarodne železnice Beograd-Budimpešta.

A po spletu je zdaj zaokrožil precej bizaren posnetek njune skupne vožnje z vlakom. Vučić namreč ves čas vožnje maha skozi okno, kot da pozdravlja mimoidoče, a tam ni nikogar. Orban na začetku tudi sam nekajkrat pomaha, a zatem, ko vidi, da zunaj ni nikogar, hitro obupa in Vučiću nakloni nekaj presenečenih pogledov ...

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:38 30. Marec 2022.

    Spodaj pravijo, da je dosti naredil in povzdignil Srbijo kljub opoziciji, ki je skoraj da ne nična.

  • 18:18 29. Marec 2022.

    Je pač vzel premočno dozo ;-)

  • 15:35 29. Marec 2022.

    V srbskem slogu « ludi hebe zbunjenog». Včasih jim uspeva 😌

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.