Bizarno, zakaj je moral na plaži umreti 25-letnik

Foto: bralka
Foto: bralka
Trije moški so se kopali na plaži Pisak v kraju Seline. Pili so, se sprli in stepli, potem pa je eden izvlekel nož. Policija je prijela dva moška, ki sta osumljena uboja.
Oglej si celoten članek

Najprej so se kopali v morju. Ubiti se je slekel, kar ni bilo všeč moškemu paru. Zahtevala sta, naj se obleče, potem pa je prišlo do spora. To so za 24sata povedali prebivalci kraja Seline pri Zadru.

Policija uradno o poteku dogajanja še molči. Potrdili so, da so ob eni uri ponoči prejeli prijavo o pretepu v bližini svetilnika. Na kraju so našli dve osebi, šlo naj bi za moški par, menda iz Zagreba.

Policisti so ugotovili, da je bil v pretepu udeležen še en moški, ki ga niso našli. Iskali so ga na morju in na kopnem ter okrog šestih zjutraj približno 800 metrov od obale našli moško truplo, na katerem so bili znaki nasilja. Razultati obdukcije, ki naj bi jo danes opravili v zadrski bolnišnici, še niso znani.

»Mesto je v šoku, ves dan se je govorilo le o tem. Ubiti je, kolikor vemo, star okrog 25 let in je iz Zagreba. Bili so pijani in zelo glasni. Kaj takega se ni pri nas še nikoli zgodilo, res smo šokirani. To so bili mladi ljudje, a da se tako zabavajo in nato ubijajo, pa to je strašno,« so povedali prebivalci kraja Seline.

»To golo kopanje je bilo usodno. Počeli so se prerivati, sledile so številne psovke. Videlo se je, da so popili več kot običajno. Potem sta temu, ki je bil nato ubit, glavo začela potapljati pod vodo. Sledil je šok, od nekod se je pojavil nož in zgodilo se je, kar se je zgodilo,« so povedali prebivalci.

»Naj se nikoli ne ponovi, to je otrok nekega očeta in matere. Zamislite si, kako jima je bilo, ko sta izvedela. Žalost, samo to lahko rečem. Tega tudi ni me bomo mogli kar tako pozabiti, to je miren okoliš, sem hodijo na dopust družine z otroki, leta in leta prihajajo isti ljudje. In potem to sredi sezone. Za kaj? Zaradi neumnosti mahamo z noži in jemljemo življenja, postali smo kot Divji zahod. Ponekod so se videli sledovi krvi. Ne moremo verjeti, strašno,« so še povedali meščani.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:43 15. Avgust 2021.

    pedrska posla...

  • 11:51 15. Avgust 2021.

    Ubiti se je slekel... res bizarno.

  • 10:45 15. Avgust 2021.

    Ljubosumnost - par je ugotovil da ima mimoidoči večjega...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.