BMW s poljskim predsednikom končal v jarku

Foto: EPA Nesreča Andrzej Duda Foto: EPA Nesreča Andrzej Duda Foto: EPA Nesreča Andrzej Duda
Avtomobil s poljskim predsednikom Andrzjem Dudo je v petek zletel s ceste.
Oglej si celoten članek

Službeno vozilo poljskega predsednika Andrzeja Dude je doživelo nesrečo in pristalo v jarku, potem ko naj bi na avtu počila ena od pnevmatik. Vsaj tako je nepoškodovan po nesreči, ki se je zgodila na avtocesti, medijem dejal predsednik Duda. 

A v takšen scenarij mariskateri strokovnjak dvomi, poroča STA. Gumo na avtu ne raznese tako zlahka, predsedniški BMW pa je bil gotovo opremljen s sistemom nadzora tlaka, bržkone pa tudi s run-flat pnevmatikami, ki dopuščajo vožnjo kljub izgubi tlaka.

Zato nekateri menijo, da je šlo v resnici za napako voznika, ki pa je s hitro reakcijo uspel preprečiti hujše posledice.

Nesrečo je posnela tudi kamera v enem izmed mimovozečih vozil, na posnetku pa je vidno, kako BMW serije 7, ki je vozil v koloni s spremstvom, nenadoma zanese v avtocestno ograjo in nato s ceste. 

Nesreča je sedaj pod skrbnim drobnogledom poljskih organov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • d
    11:54 6. Marec 2016.

    kvaaa ?

  • 08:11 6. Marec 2016.

    in kaj vse leti po zraku iz sosednjega voznega pasu ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.