Bo deklica ostala brez staršev?

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Staršema 18.mesečne deklice so zdravnili napovedali le še 5 let življenja. Oba sta v zelo kratkem času zbolela za neozdravljivim rakom.
Oglej si celoten članek

Potem ko so Američanu Nathanu Bondu diagnosticirali raka na debelem črevesu, so njegovi soprogi Elisi diagnosticirali raka na dojki. Obema so zdravniki napovedali le še 5 let življenja, piše Daily mail.

Ostaja jima le upanje, da njuna 18-mesečna hčerka, še pred vstopom v šolo ne bos postala sirota. Nathana ima namreč le 60 odstotkov možnosti, da preživi, medtem ko ima njegova žena le 16 odstotkov."Kljub raku smo srečni. Vsak bi moral v življenju vsaj enkrat prejeti toliko ljubezni, kot jo mi prejemamo sedaj. Vsi so z nami."

Prijatelji in sorodniki so ustvarli tudi spletno stran, na kateri zbirajo denar za zdravljenje Nathana in Elise. Trenutno so zbrali 25.000 dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.