Bolje, da nimate kart za današnji let z Ryanairom

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Hude težave po vsej Evropi.
Oglej si celoten članek

Letalski prevoznik Ryanair ima danes hude tehnične težave z osrednjim računalniškim sistemom, ki so prizadele številne njegove potnike po vsej Evropi. 

Družba zagotavlja, da so izpad sistema, ki se je zgodil sredi noči, sedaj že odpravili, a po poročanju britanskih medijev potniki prek socialnih omrežij še vedno objavljajo dogajanje z letališč, na katerih so obtičali, saj ne morejo opraviti prijave na let in oddajati prtljage. 

Ena izmed potnic je sporočila, da je letalo z letališča Stansted pri Londonu odpeljalo le na tričetrt polno, saj preostalo četrino potnikov niso spustili na letalo, ker se je računalniški sistem sesul sredi vkrcevanja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:09 15. September 2019.

    Kmodri: Za članke "komentirat" je treba bit pismen.

  • 12:22 14. September 2019.

    To vse pove kako je glede propagande "o najbolj varnem prevoženem sredstvu"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.