Bolt kot Cristiano Ronaldo

Foto: Žurnal24 Usaina Bolta je na teren pospremil Raúl, živa legenda Reala iz Madrida.
Usain Bolt je dokazal, da je hiter tudi z žogo v nogah. Svetovni rekorder na 100 in 200 metrov se je predstavil na uvodni tekmi sezone Reala iz Madrida in je navdušil razprodan Santiago Bernabéu.
Oglej si celoten članek

Jamajški sprinter Usain Bolt se je predstavil tudi španskemu občinstvu. Na uvodu tamkajšnjega nogometnega prvenstva med Realom iz Madrida in Deportivom je dokazal, da njegove noge niso le svetlobno hitre, ampak ima v njih tudi prefinjen občutek za žogo. Dvakratni svetovni in olimpijski prvak je najprej z žogo stekel do sredine igrišča, nato pa poslal predložek proti kazenskemu prostoru in s tem navdušil nabito polni Santiago Bernabéu. Bolt pa Reala ni izbral naključno. Že dalj časa je znano, da je zelo dober prijatelj Cristiana Ronalda, ki je letos v rekordnem prestopu okrepil galaktike. Kako se Bolt znajde na nogometnih zelenicah, si oglejte v naslednjem videoposnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.