Bosanci pred slovenskim konzulatom

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Žurnal24)
Danes je pred slovenskim konzulatom v Banjaluki protestiralo okoli sto bosanskih delavcev, ki so mnenja, da so njihove pravice v Sloveniji ogrožene.
Oglej si celoten članek

Pred konzulatom Slovenije v Banjaluki je danes protestiralo kakih sto delavcev iz BiH, ki so ali še vedno delajo v Sloveniji. Protest so pripravile samoorganizirane skupine Nevidnih delavcev sveta IWW v sodelovanju z lokalnima organizacijama Unsa Geto in Oštra Nula.

Zanj so se odločili, saj so mnenja da so njihove pravice v Sloveniji ogrožene.
Opozorili so tudi na slabša plačila, neplačevanje nadur in množična odpuščanja.

Predstavnike delavcev so sprejeli predstavniki slovenskega konzulata ter jim obljubili pomoč pri uresničevanju njihovih pravic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:29 10. Januar 2012.

    to državico je srbija istrebila,hrvaška malo pomagala,slovenija pa izkoristila in zasužnila...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.