Breivik bo najbrž bival v luksuznem zaporu

Če bo Breivik obsojen, bo lahko užival v luksuznem zaporu.
Oglej si celoten članek

Če bo norveški skrajnež Anders Behring Breivik obsojen, bo svojo kazen najverjetneje prestajal v luksuznem zaporu, ki ni prav nič podoben zaporu za zločince. Do človeka najbolj human zapor so odprli v začetku letošnjega leta, stal pa je 200 milijonov dolarjev. Vsaka soba ima kopalnico, mini hladilnik, televizijo z ravnim zaslonom in veliko okno.

Zapor Halden svojim kaznjencem ponuja tudi kuhinjo, kjer si lahko sami skuhajo hrano, pouk glasbe, tekaško stezo, steno za plezanje, sobo za meditacijo, knjižnico, dvorišče, snemalni studio in še kaj bi se našlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:14 18. Avgust 2011.

    Bombe ja, streljanja pa nikdar in nikoli(ni bilo). V Angleski verziji stateofterror.blogspot.com or stateofterror.wordpress.com NA ŽALOST JE NORVEŠKA KRALJEVINA Z …

  • 18:35 14. Avgust 2011.

    TAK LUKSUZN ZAPOR pa lahk hitr nardis samomor vlik usega pr seb mas dobri so oni

  • 12:55 31. Julij 2011.

    ...itak...take v hotel, naše tajkune in politike pa nagrajevat...ej kako bi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.