Britanec ima morda do 600 bioloških otrok

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britanski znanstvenik Bertold Wiesner, ustanovitelj ene od klinik za zdravljenje neplodnosti v štiridesetih letih prejšnjega stoletja, bi imel lahko do 600 bioloških potomcev.
Oglej si celoten članek

Do odkritja sta prišla dva moška, spočeta na njegovi kliniki Barton, ki je delovala od štiridesetih do šestdesetih let prejšnjega stoletja. Ugotovila sta namreč, da je biološki oče obeh kar ustanovitelj klinike Bertold Wiesner, britanski Daily Mail povzema The Sunday Times.

Kanadčan Barry Stevens in Britanec David Gollacz sta potem izsledila 18 ljudi, spočetih na omenjeni kliniki. Ugotovila sta, da je Wiesner oče kar 12 od teh 18 ljudi.

Iz odkritja sta novoodkrita biološka brata sestavila oceno, da bi bil Wiesner lahko biološki oče kar 600 potomcev, še piše časopis. S pomočjo klinike je bilo sicer spočetih 1.500 otrok. Wiesner je sicer umrl leta 1972.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.