Britanka na Jadranu padla s križarke, v vodi je bila deset ur

Foto: Obalna straža RH Reševanje Britanke Foto: Obalna straža RH Reševanje Britanke Foto: Obalna straža RH Reševanje Britanke Foto: Profimedia Norwegian star
Hrvaška obalna straža je dopoldan našla Britanko, ki je nekaj pred polnočjo padla v vodo.
Oglej si celoten članek

Hrvaška obalna straža je malo pred deseto uro zjutraj rešila pogrešano Britanko, ki je padla v morje s križarke "Norwegian star" okoli 23.45. Našli so jo približno 60 navtičnih milj od Pule, potem ko je bila v vodi približno deset ur. 

Hrvaška reševalna ladja je ob spremstvu letala iskanje pričela okoli 6.30. Okoli 9.40 so žensko opazili v vodi in jo kmalu za tem rešili. 

Prepeljali so jo v Pulo, kjer se zdravi v tamkajšnji bolnišnici. "Pacientka je v dobrem zdravstvenem stanju," je za hrvaške medije povedala direktorica bolnišnice Irena Hrstić.

Našli so jo približno 1300 metrov stranj od kraja, kjer je padla v vode in približno 60 navtičnih milj od pristanišča Vargarola v Istri, od koder je izplula reševalna ladja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:07 20. Avgust 2018.

    Spet eden od neverjetnih podatkov . 60 milj od pule je direkto višina Paga . V drugo smer je pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.