"Busheva nista bila zastrupljena"

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Nemški hotel, v katerem je bila leta 2007 nastanjena delegacija ameriškega predsednika Georga Busha, je zavrnil namigovanja Laure Bush, da so bili zastrupljeni.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, je Laura Bush v svoji biografiji z naslovom Spoken from the Heart zapisala, da sumi, da je bila delegacija ameriškega predsednika leta 2007, ko je v Nemčiji potekal vrh držav G8, zastrupljena.

 

Tiskovni predstavnik hotelske verige Fundus Group, ki ima med drugim v lasti tudi hotel Grand hotel Heiligendamm na severu Nemčije, Christian Ploeger, je dejal:

"Nimamo nobenih dokazov, da bi lahko potrdili ta namigovanja."

 

"Hrana je bila večkrat preverjena s strani varnostnih služb," je še dejal in dodal:

"Sumim, da je to zapisala samo zato, da bi prodala več knjig."

Busheva v knjigi, ki bo izšla maja, med drugim tudi piše o avtomobilski nesreči iz leta 1963, v kateri je bila udeležena tudi sama.

V nesreči je takrat umrl študent. Več si preberite v povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.