Castro je dekleta vklenil v verige

Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze Foto: Reuters Castrova hiša groze
Na sojenju Arielu Castru so bile na sodišču prikazane tudi fotografije njegove hiše. Pokukajte, v kakšnih razmerah so živela ugrabljena dekleta.
Oglej si celoten članek

Sodnik je včeraj potrdil dogovor med tožilstvom in odvetniki Ariela Castra ter 53-letnemu ugrabitelju treh deklet na sodišču v Clevelandu izrekel kazen dosmrtnega zapora zaradi umora. Povrhu mu je izrekel še skupno okoli tisoč let zapora zaradi ugrabitev in drugih kaznivih dejanj.

Ugrabljene

Castro je Amando Berry, Gino DeJesus in Michelle Knight ugrabil med letoma 2002 in 2004. Dekleta je imel zaklenjena v svoji hiši in z njimi je počel, kar mu je padlo na pamet. Najhujše zlorabe je sicer trpela Knightova, ki jo je večkrat prisilil v splav in jo je najbolj pretepal.

Vklenjene v verige

Bile so kot vojne ujetnice, vklenjene v verige, ki so strahoma čakale, da se bo Castro v nedeljo vrnil iz cerkve in jih začel zlorabljati.

Hranil jih je le enkrat na dan, plastična stranišča, ki jih je namestil po sobah, je redko praznil. Grozil jim je z orožjem in opisoval, kaj vse jih čaka, če ga ne bodo ubogale. Enkrat jih je vse za tri dni celo zaklenil v avtomobil v garaži, medtem ko je imel v hiši obiske. Okna so bila opremljena z rešetkami ali zabita z deskami, na vratih ni bilo kljuk, ampak le ključavnice. Hiša je bila predelana, tako da so bile sobe skrite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.