Castro je vidno zdrav

Foto: Žurnal24 Ekvadorski predsednik Rafael Correa (levo) med pogovorom s prenovljenim Castrom.
Zdravstveno stanje nekdanjega kubanskega vodje Fidela Castra je odlično, potrjuje najnovejša fotografija, objavljena v medijih.
Oglej si celoten članek

Nova fotografija nekdanjega kubanskega predsednika Fidela Castra, ki je bila objavljena v komunističnem mladinskem časopisu Juventud Rebelde, kaže na to, da je Castro dobrega zdravja. Na fotografiji se 83-letnik, ki se v javnosti ni pokazal vse od operacije leta 2006, pogovarja z ekvadorskim predsednikom Rafaelom Correem.

Castro je bil oblečen v belo srajco, kar je po navedbah komentatorjev boljša odločitev kot trenirka, v kateri ga je bilo mogoče videti vse od odstopa s položaja.

Pojavila so se namigovanja, da se je zdravstveno stanje Castra konec lanskega leta močno poslabšalo, v zadnjih mesecih pa se je njegovo zdravje vidno izboljšalo. Njegovi lasje, ki so skoraj beli, so skrbno počesani nazaj, njegova znamenita brada pa je malce zrasla.

Castro ostaja pomembna osebnost v ozadju kubanskega vladanja, v medijih pa redno objavlja svoje uredniške komentarje. Na fotografijah ga večkrat slikajo s pomembnimi visokimi gosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.