Castro prvič izven Havane

Foto: Žurnal24 Fidel Castro Foto: Reuters Fidel Castro Foto: Žurnal24 Fidel Castro Foto: Žurnal24 Fidel Castro Foto: Žurnal24 Fidel Castro
Nekdanji kubanski predsednik Fidel Castro se je prvič, odkar je leta 2006 oblast predal svojemu bratu Raulu, pojavil v javnosti izven Havane.
Oglej si celoten članek
Fotogalerijo Castrovega zadnjega pojavljanja v javnosti si poglej tukaj.

Kubanska televizija je pokazala nekdanjega kubanskega voditelja, sedaj že 84-letnega Fidela Castra med obiskom mavzoleja v Artemisi, ki se nahaja jugozahodno od Havane in je postavljen v čast kubanskim revolucionarjem,

To je njegovo zadnje pojavljanje v javnosti, ki jih je bilo, odkar se je umaknil iz javnega življenja, kar nekaj, vendar je šlo do sedaj le za krajša javljanja na TV ali javnih dogodkih.

Analitiki poudarjajo, da ima njegovo pojavljanje v javnosti vlogo ustvarjanja vtisa, da je še vedno pomemben akter odločanja v državi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.